ŠOVPROGRAMMA “Gribi dzīvot? Mācies smieties!” – “Greizais spogulis”

20.12.2016 - plkst.19.00

20. decembrī plkst. 19.00 Krustpils kultūras namā šovprogrammā “Gribi dzīvot? Mācies smieties!” uzstāsies pazīstami humoristi no Krievijas. “Greizais spogulis” – tas ir pavisam citādāks humors – sava filozofija, sava estētika, daudz absurda, daudz paradoksāla.

Skatītājus priecēs rakstnieks un humorists Viktors Razumovskis, Mihails Cerišenko, Aleksandrs Morozovs, Mihails Smirnovs, Mihails Vašukovs. Šie humoristi ņēmuši dalību visās Jevgēnija Petrosjana un kanāla RTR programmās: “Smieklu panorāma” («Смехопанорама»), “Smieklu istaba” («Комната смеха»), “Smieties atļauts” («Смеяться разрешается») un, protams, “Greizais spogulis” («Кривое зеркало»).

Teātra “Greizais spogulis” regulārās uzstāšanās humoristiskajās programmās padarījušas aktierus – humoristus gandrīz vai par radiniekiem ne tikai savā starpā, bet arī visiem tiem, kuri mīl no sirds izsmieties.

Jaungada šova programma “Gribi dzīvot?  Mācies smieties!” ne tikai ļaus kaut uz mirkli aizmirst par Jūsu ikdienas likstām, bet arī sniegs jums lielisku noskaņojumu.

Izrāde krievu valodā!

Biļetes “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā, biļešu cenas 28 €, 25 €, 20 €, 15 €

Atpakaļ