Ziemassvētku eglīte – ROTAĻPROGRAMMA “Kā Ziemassvētki tika izglābti!”

26.12.2018 - plkst.11.00 Jēkabpils Tautas nams

26. decembrī plkst. 11.00 Jēkabpils Tautas namā uz Ziemassvētku eglīti – rotaļprogrammu “Kā Ziemassvētki tika izglābti!” aicina Grinčs, Minnija, Čeiss, Tīģerēns un Ziemassvētku vecītis. 

Klāt jaukais Ziemassvētku laiks! Piparkūku smarža visapkārt, košas eglītes un dāvanu maisi. Visiem sirdī patīkams satraukums! Tikai ne Grinčam… Viņš nemīl Ziemassvētku laiku, košās eglītes un dāvanas. Kāpēc tā? Neminiet, kāpēc! Nav tam iemesla nekāda… Kad nīgrais Grinčs mēģina Pipardozes ciema iemītniekiem nozagt Ziemassvētkus, viņš drīz vien saprot, ka šie svētki ir kas vairāk nekā tikai dāvanas un koši vizuļi. Visi ciema iemītnieki ir sadevušies rokās, lai arī Grinčs spētu priecāties par svētkiem. Kopā mums izdosies izglābt Ziemassvētkus! Kopā mums izdosies iemācīt Grinčam svinēt un mīlēt šos svētkus! Kopā mums būs jautri un krāšņi svētki!

Radošajās darbnīcās darbojas Pipardozes meitenes.

Rotaļprogramma sevī ietver spēles, uzdevumus, dejas un dziesmas.
Bērni kopā ar tēliem svin svētkus. Tā nav izrāde, tā ir tēlu darbošanās kopā ar bērniem.

Dalības maksa jebkura vecuma bērnam: 14,00 eiro (dalības maksa ietilpst rotaļu programma, saldumu paciņa, radošā darbnīca). Pavadošajam pieaugušajam atsevišķa biļete nav jāpērk. 

Biļetes pieejamas: bērnu centrā PALLA (Auseklīšu iela 4, Jēkabpils), Jēkabpils Tautas nama kasē. Biļetes var iegādāties sākot no 22. novembra. Pasākumā dienā biļetes nebūs pieejamas, tikai iepriekš pārdošana.
Pasteidzies – vietu skaits ierobežots!

Pieteikšanās un sīkāka informācija:
27771154, centrspalla@inbox.lv, www.palla.lv

Lai jauks Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

Atpakaļ