MUZIKĀLAIS BALKONIŅŠ. Muzicē mūziķes Amanda Veide un Rūta Pastare

07.07.2021 - plkst.19.00 KRUSTPILS KULTŪRAS NAMS

Ir klāt jau jūlijs un vasara sevi piesaka visā savā krāšņumā! Mēs, Krustpils KN komanda, jau otro gadu priecīgi varam teikt – Krustpils KN Muzikālais balkoniņš skanēs arī šogad! Vieta un laiks paliek nemainīgs –trešdienas vakari, plkst.19.00.

Karsto jūniju noslēdzot un pašu vasaras pilnbriedu sagaidot, 7. jūlijā.  plkst. 19.00 balkoniņa paēnī aicināsim mūziķes – Amandu Veidi un Rūtu Pastari. Viņas par sevi saka: “Mūsu muzikālie ceļi sapinās pāris gadus atpakaļ, kad kopā ieskandinājām otros soprānus LU kamerkorī ”Decoro”. Kora draugi mūs iesauca par Ukuleļu komandu. Tas tādēļ, ka abas spēlējam šīs mazās ģitāras māsīcas. Nejaukā vīrusa laikā koris ir paņēmis „muzikālo pārtraukumu”, bet mūsu ukuleles un ģitāras nebeidz skanēt! Esam uzstājušās gan duetā, gan meiteņu grupas „Mākoņu maratons” sastāvā.” Biļetes cena 2 Eur. Biļetes iepriekšpārdošanā un pasākuma dienā var iegādāties KKN kasē.

 

No 15. jūnija, uzrādot digitālo Covid-19 sertifikātu Krustpils kultūras nama pasākumus varēs apmeklēt cilvēki, kuri:

  • ir vakcinējušās pret Covid-19;
  • pēdējā pusgada laikā ir pārslimojušas Covid-19;
  • pēdējo 48 stundu laikā ir veikušas Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs;
  • pēdējo 6 stundu laikā ir veikušas Covid-19 ātro antigēna testu un tā rezultāts ir negatīvs. [avots: https://www.km.gov.lv/lv/jaunums/no-15-junija-kulturas-pasakumus-vares-apmeklet-ari-personas-uzradot-negativu-covid-19-testa-rezultatu-ka-ari-vecaki-ar-berniem]

Aicinām izprintēt Covid-19 sertifikātu, kas apliecina kādu no noteikumiem.

 

Krustpils kultūras nama

pasākumu organizatore

Vita Artjomenko

Atpakaļ